Access Bars

Wil jij ook;

  • Energieker zijn?
  • Flexibeler zijn? (fysiek en mentaal)
  • Beter slapen?
  • Oude blokkades opruimen?
  • Minder last hebben van algemene pijnen?
  • Je goed in je lichaam voelen?
  • Je drukke en eeuwig malende hoofd kalmeren?

Wat is Access Bars?

Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Het laten stromen van de Bars® kan je ondersteunen bij het op een andere manier in het leven staan. Vrijer, blijer en meer ontspannen in het hoofd en lichaam. Het maakt je hoofd leeg, ontspant je lichaam en helpt vastgeroeste patronen en belemmerende overtuigingen los te laten. In het slechtste geval geeft het een ontspanning als na een massage. In het beste geval verandert het je leven.

 

Om in computertermen te spreken; je defragmenteert je harde schijf. Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Zo kun je het leven gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven, met meer ontspanning, blijheid en overvloed.

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifiek gebied in je leven.

 

Door deze punten (Bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Wetenschap

Bars kan worden gebruikt om verandering mogelijk te maken op alle gebieden van jouw leven. Als je bereid bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren, open je de deuren naar heling en genezing. De wetenschap laat zien dat de vorm van cellen duidelijk ovaal wordt als ze worden beïnvloed door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ziekte en ongemak. Als je je Bars laat doen, verlicht het dat effect, zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorm kunnen aannemen, wat het lichaam meer gemak geeft.

Access Bars is een behandelmethode van de Amerikaanse organisatie Access Consciousness®.

Kennismakingsaanbieding Access Bars

Wil je Access Bars een keer proberen?

Afspraak maken

Wil je meer informatie of een afspraak voor een Access Bars sessie inplannen?

Testimonial

Na een Access Bars behandeling van Eline voelde ik mij heel ontspannen. De dagen erna merkte ik dat ik heel veel slaap nodig had en heb ik mij hier ook volledig aan overgegeven. Blijkbaar had ik dit echt nodig om daarna weer opgeladen verder te kunnen, als ook onderzoeken wat ik echt belangrijk vind in mijn leven. Wat wil ik de komende periode gaan doen en wat niet meer! Access Bars heeft gezorgd voor een stroomversnelling en ik ga mee met de stroom en zie wel waar het naar toe gaat. Dank je wel Eline voor deze mooie ervaring.
Petra
Manager Personeelsadministratie