Workation Zweden

Wegens succes in 2023 gaan we in 2024 weer naar Zweden! In de maand juni 2024 en september 2024. Binnenkort is op deze pagina meer info over te vinden. Stay tuned! Wil je alvast op de hoogte gehouden worden, mail dan naar eline@freedomvibes.nl

Samen creëren vanuit rust en ontspanning

22 mei t/m 18 juni 2023​

Kom je samen met mij 4 weken remote werken, wonen én ontspannen in een fantastisch ‘Lake House’ in Zuid-Zweden? Lekker werken aan je eigen bedrijf, met gelijkgestemden mensen, vanuit de prachtige Zweedse natuur en vanuit totale rust.

Voor wie?

Waarom Zweden?

Al geruime tijd staat Scandinavië op mijn reislijstje om naar toe te gaan. En ik voel heel sterk dat ik komende lente een maand naar Zweden wil. Ik zie dan echt een Lake House voor me: aan een meer, veel ruimte en natuur om mij heen en dichtbij een bos. Laat ik nou die perfecte plek gevonden hebben! Echt een supertof huis waar ik nu al verliefd op ben. Maar ik wil hier niet alleen van genieten. Hoe leuk is het om dit avontuur, samen met een aantal gelijkgestemde ondernemers, Digital Nomads of mensen die locatie onafhankelijk kunnen werken, aan te gaan.

Ik volg mijn gevoel hierin, wat ik altijd doe. Daarom ben jij welkom om met mij mee te gaan naar dit prachtige huis aan het water in Sköldinge in Zuid-Zweden (1,5 uur rijden van Stockholm). Waar we één zijn met de natuur en waar we vanuit liefde voor onszelf kunnen werken en creëren. Samen heerlijk de rust, ontspanning en verstilling in. Voel jij ook gelijk een YES, DIT WIL IK?

Wat is de investering?

Je kunt kiezen uit een privé kamer of een gedeelde 2-persoonskamer: 

"Het huis is gewoon geweldig! Het heeft alles wat je nodig hebt en is zeer ruim. Het huis ligt op een prachtig stuk land, aan een meer en dichtbij bossen waar je echt lange wandelingen kunt maken."
Aug 2022

Wat is allemaal inbegrepen?

BONUS

Boek je vóór 22 maart 2023 dan ontvang je EXTRA lichaamsgerichte behandeling of creatieve sessie naar keuze (zie programma) t.w.v. € 89,= (tijdens of na de workation in te zetten).

Boek je vóór 22 februari 2023 dan ontvang je 2 EXTRA lichaamsgerichte behandelingen of creatieve sessies naar keuze (zie programma) t.w.v. € 178,= (tijdens of na de workation in te zetten).

Wat is NIET inbegrepen?

“Eline heeft een prachtige stem voor het begeleiden van Yoga Nidra sessies. Inmiddels heb ik vaker meegedaan aan de sessies van Eline en worden de ervaringen alleen maar mooier en komt de ontspanning van lichaam en geest steeds sneller en dieper." (Nov 2022)
Erika
Ondernemer

Praktische info:

Klik HIER voor de annuleringsvoorwaarden.

Reisinfo

Auto

Vanaf Groningen naar Sköldinge is het ongeveer 14 uur rijden (1300 km).  

Vanaf Utrecht naar Sköldinge is het ongeveer 16 uur rijden (1450 km). 

 

Vliegen

De luchthaven Linköping City Airport (LPI) ligt op 1 uur en 15 min. rijden van Sköldinge. KLM vliegt rechtstreeks op deze luchthaven en de vlucht duurt 1 uur en 40 minuten. 

Op het moment van schrijven kost een retourticket bij KLM:

Ophalen en wegbrengen naar het vliegveld is mogelijk, hiervoor vraag ik een bijdrage van € 50,= p.p.