Mindful Workation

Zweden

Mindful Workation Zweden

Samen creëren vanuit rust en ontspanning

| Wegens succes dit jaar 2 keer! |

27 mei t/m 23 juni 2024 (VOL)

In de lente wanneer de natuur in bloei staat, seizoen van actie en groei & Midsommar

2 sept t/m 29 sept 2024 (nog 2 kamers beschikbaar!)

In de herfst; geniet van de prachtige herfstkleuren, voorbereiding op het seizoen van rust 

Kom je samen met mij 4 weken remote werken, wonen én ontspannen in een fantastisch ‘Lake House’ in Zuid-Zweden? Lekker werken aan je eigen bedrijf, met gelijkgestemden mensen, vanuit de prachtige Zweedse natuur en vanuit totale rust.

Voor wie?

Waarom Zweden?

Twee jaar geleden voelde ik heel sterk dat ik naar Zweden wilde voor een langere tijd. Ik zag toen echt een Lake House voor me: aan een Zweeds meer, veel ruimte en natuur om mij heen en dichtbij de bossen. Laat ik vorig jaar nou die perfecte plek gevonden hebben! Echt een supertof huis waar ik inmiddels helemaal verliefd op ben geworden. 

 

Ik wil hier alleen niet in mijn eentje van genieten. Hoe leuk is het om samen met een aantal gelijkgestemde ondernemers, Digital Nomads of mensen die locatie onafhankelijk kunnen werken, dit avontuur aan te gaan. Heerlijk een maand die Freedom Vibes voelen! Vorig jaar (juni 2023) was het echt fantastisch om een maand hier te verblijven en het heeft alle deelnemers veel gebracht. Dus daarom ga ik in 2024 2 x keer een maand naar Zweden, zodat ik hier nog meer mensen van kan laten genieten. 

 

Jij bent meer dan welkom om met mij mee te gaan naar dit prachtige huis aan het water in Sköldinge in Zuid-Zweden (zo’n 1,5 uur rijden vanaf Stockholm). Waar we één zijn met de natuur en waar we vanuit liefde voor onszelf kunnen werken en creëren. Samen heerlijk de rust, ontspanning en verstilling in. Voel jij ook gelijk een YES, DIT WIL IK?

Wat is de investering?

De prijs van de mindful workation is € 1.979,= excl. BTW.

Je hebt dan een privé-kamer voor jezelf!

 

NB. Omdat het een zakelijke activiteit betreft, is de workation (deels) belasting-aftrekbaar.

 

Wil je je partner of vriend(in) meenemen om een kamer te delen?

Dan ontvang je ieder € 479,=  korting! 

Last minute deals

Nog beschikbaar: 

Lukt het je niet om een maand mee op workation te gaan, maar wil je wel graag? Dan is er nu een unieke plek vrijgekomen om 8 dagen te ervaren! BOEK NU! 

 • Maandag 27 mei t/m maandag 3 juni 2024 (8 dagen)
 • Zondag 16 juni t/m zondag 23 juni 2024 (8 dagen) -VOL-

Inhoud van die week: 

 • Dagelijks een meditatie
 • In de weekenddagen een Yoga Nidra sessie 
 • 1 x een 1-op-1 behandeling (afgestemd op jouw behoefte)
 • Deelnemen aan 1 Mastermind sessie 
 • Deelnemen aan de activiteiten die die week verder plaatsvinden 
 • Onbeperkt gebruik van sauna en kano’s 
 • Zwemmen in de Zweedse meren 
 • Wandelen in de bossen 
 • En verder véél vrijheid… en rust! 

Prijs: € 605,= INCLUSIEF BTW VOOR EEN PRIVÉ-KAMER

(Ben je ondernemer dan kost het je slechts € 500,= want dan kun je de btw terugvragen) 

"Het huis is gewoon geweldig! Het heeft alles wat je nodig hebt en is zeer ruim. Het huis ligt op een prachtig stuk land, aan een meer en dichtbij bossen waar je echt lange wandelingen kunt maken."
Aug 2022

Wat is allemaal inbegrepen?

Wat is NIET inbegrepen?

Workationhuis

Lees in deze blog op de website van Yoga International Magazine over hoe je verblijf in het workationhuis eruit zou kunnen zien en wie er zoal naar het workationhuis komen. 

“Eline heeft een prachtige stem voor het begeleiden van Yoga Nidra sessies. Inmiddels heb ik vaker meegedaan aan de sessies van Eline en worden de ervaringen alleen maar mooier en komt de ontspanning van lichaam en geest steeds sneller en dieper." (Nov 2022)
Erika
Ondernemer

Praktische info:

Klik HIER voor de annuleringsvoorwaarden.

Reisinfo

Auto

Vanaf Groningen naar Sköldinge is het ongeveer 14 uur rijden (1300 km).  

Vanaf Utrecht naar Sköldinge is het ongeveer 16 uur rijden (1450 km). 

 

Wellicht is er ook een mogelijkheid voor de deelnemers om samen naar Zweden te rijden.

Ik kan degenen die dat willen met elkaar in contact brengen. 

 

Vliegen

De luchthaven Linköping City Airport (LPI) ligt op 1 uur en 15 min. rijden van Sköldinge. KLM vliegt vanaf Amsterdam rechtstreeks op deze luchthaven en de vlucht duurt 1 uur en 45 minuten. 

 

Kijk op de site van KLM of op www.skyscanner.nl voor de voordeligste tarieven. 

 

Ophalen en wegbrengen naar het vliegveld van Linköping is mogelijk, hiervoor vraag ik een bijdrage van € 50,= p.p. Je kunt ook verder met de trein doorreizen naar Flen, waar ik je (kosteloos) kan ophalen. 

 

Trein

Wanneer je met de trein tot aan het dorpje Flen reist, kan ik je daar (kosteloos) ophalen en wegbrengen. Dit is op 10 minuten rijden van Sköldinge.

 

Download de app Omio of kijk op de site www.treinreiswinkel.nl voor de voordeligste treintickets.  

Testimonials

Heel erg bedankt voor de mooie tijd in Zweden. Erg inspirerend van het begin tot het einde. Vele activiteiten gedaan, waaronder Yoga Nidra, mediteren, access bars, creatieve workshops, wandelingen, excursies (wat kun je veel doen in 4 weken). Alles was genieten. En wat heeft het me veel gebracht! Ik kwam aan als een onzeker, bang vogeltje en de wisselwerking tussen Eline en mij heeft ervoor gezorgd dat ik na 4 weken wegging met zoveel zelfvertrouwen en was ik er klaar voor om zelf nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ook de omgeving en het huis, de natuur en de rust waren betoverend. Daarbij opgeteld het prachtige weer nog. Eline, je bent een lieverd met het hart op de goede plek. Je weet wat mensen nodig hebben. Daar bovenop ben je veelzijdig en talentvol. Het was genieten van de eerste tot de laatste dag. Tack så mycket! Liefste Eline van de hele wereld, bedankt! (Juli 2023)
Désirée
Medewerker Backoffice Burgerzaken & Zweden-liefhebber
Door deel te nemen aan de mindful workation van Eline heb ik meer inzicht gekregen in wat ik wil in het leven. Ik ervaar meer vrijheid, ben minder angstig en ik heb meer zelfvertrouwen gekregen. Mijn mindset is door een maand in Zweden te verblijven echt veranderd; ik durf nu veel meer! In de maanden na de workation ben ik steeds meer gaan ontdekken en volg meer en meer mijn eigen gevoel in plaats van wat anderen van mij verwachten of denken dat goed voor mij is. Zo heb ik ervoor gekozen om volledig te gaan voor mijn eigen bedrijf en ben ik ook al (helemaal alleen!) terug geweest naar Zweden. Dat had ik anders nooit gedurfd! (Juli 2023)
Milly
Ondernemer