Over Eline

ˮIk geloof dat luisteren naar je lichaam balans, verbinding, vrijheid, plezier en groei geeft.ˮ
•Eline•

Mijn reis

Rond mijn 35e heb ik het roer compleet omgegooid omdat ik somber en niet happy was, maar geen idee had waarom (ik had immers toch alles?). Om een lang verhaal kort te houden; ik heb toen mijn baan opgezegd, mijn huis verkocht, al mijn spullen weggedaan en ben eerst gaan reizen. Toen volgde corona en daarnaast een zoektocht naar mijn ware ik in Nederland. Waar werd ik nou eigenlijk blij van? Ik was een wandelend hoofd geworden en stond totaal niet in contact met mijn emoties en mijn ware essentie. Het belangrijkste wat ik geleerd heb is dat je lijf dondersgoed weet wat goed voor je is. Je moet alleen leren en dúrven luisteren naar je lichaam. Het anders durven doen dan mensen om je heen zeggen en vinden en wat de maatschappij van je verwacht. Dat vergt veel vertrouwen in en liefde voor jezelf. Wat ik geleerd heb de afgelopen jaren en tijdens mijn gevolgde studies, wil ik graag verder verspreiden in de wereld. Ik reis graag, dus mijn droom is om op meerdere plekken in de wereld mensen hierin te coachen. Als wij mensen weer dichtbij onze essentie/hogere zelf komen, worden we weer blij, vrij, zijn we verbonden met elkaar en zijn we in balans. Het is tijd voor een nieuwe wereld!

Leeuw als logo

Dit ben ik…

De leeuw komt altijd terug als symbool in mijn leven. Ik heb er zelfs een tattoo van. Dus het was geen twijfel dat deze in mijn logo terug moest komen. Voor mij staat de leeuw voor mijn innerlijk vuur of mijn innerlijke kracht. Ik heb een groot verlangen tot nieuwe uitdagingen en prikkels. Maar ik heb ook rekening te houden met mijn zachtheid en behoefte aan rust en hersteltijd. Ik dacht altijd dat ik moest kiezen tussen beide (vuur of rust), maar nu ik niet meer hoef te kiezen van mezelf, heeft dat tot een beter inzicht in mezelf geleid en kan ik daar dus ook rekening mee houden in mijn dagelijks leven. Al blijft het een uitdaging; die tegenstrijdigheid!

…en dit ben ik ook!

Passen wij bij elkaar?

Gaan doen waarvoor je werkelijk bedoeld bent

Ik begeleid je graag wanneer je uit de homogene massa als samenleving wilt stappen en je weer wilt gaan leven vanuit authenticiteit. Je wilt werken aan je eigen innerlijke wereld en je eigen unieke kwaliteiten ontdekken. Je durft af te wijken van de maatschappelijke norm. Je bezit de moed om af te wijken van het algemene beeld. Je weet alleen nog niet hoe dit allemaal aan te pakken… 

 

Ik leer je te luisteren naar de wijsheid van je lichaam, in plaats van naar je hoofd dat altijd maar aan staat en wat ook partijen energie kost. Dat betekent dat we ervoor gaan zorgen dat het denken zijn macht uit handen geeft. Het betekent dat we de schijnbare controle uit handen geven. Het vraagt je om te stoppen met doen wat je altijd al deed en een nieuwe, authentieke weg in te slaan.

 

Dan kun jij namelijk het leven gaan leiden dat voor jou bedoeld is. Niet (meer) het leven van een ander. En dat alles vanuit een ontspannen, rustige en creatieve staat van zijn. Mijn slogan is dan ook niet voor niks:

Release Your Inner Lion, with a calm and creatieve mind

Waar gaat jouw innerlijke vlam van aan?

Als we het als mens even niet meer weten, willen we graag advies. Maar de juiste weg kan alleen uit jezelf komen. Ik help je jezelf weer te worden. Ik geef je ruimte en laat je veilig voelen. Ik luister écht naar je. Je hoeft bij mij alleen maar jezelf te zijn. Met alles wat zich daarbij aandient. Ik leer je emoties te doorvoelen in plaats van ze weg te drukken. Door ze de aandacht te geven die ze verdienen, zul je merken dat ze namelijk als vanzelf ook weer verdwijnen. 

Lichaamsgericht & Creatief

Ik werk als coach lichaamsgericht, intuïtief en met creatieve opdrachten. Kun je niet heel gemakkelijk over je binnenwereld praten? Of ben je juist wel even klaar met al dat ‘cognitieve’ gepraat bij een psycholoog? Wil je eens op een andere manier aandacht geven aan wat er binnenin je afspeelt? Ik draag graag een stukje bij aan je levensproces middels technieken als Access Bars, BodyDrumRelease, Focussing, Ademcoaching, Ontspanningsoefeningen, Yoga Nidra en Intuïtief Teken/Schilder Readings in te zetten. 

Gevolgde opleidingen

Yoga Nidra Teacher (House of Deeprelax)

Access Bars Practitioner (Access Consciousness)

Holistisch Leefstijlcoach (Academie voor Holistisch Coachen)

Positieve Gezondheid (Fontys Hogescholen)

Hooggevoeligheid als Kracht (ZoMa)

Body Drum Release (Atma Instituut)

Creatieve Coaching (Bliss Kunst | Training | Coaching)